Catalunya és un lloc especial. I molt em temo que a partir del novembre de 2006 encara ho serà més. Aquest és un espai per compartir impressions, informacions i sensacions sobre el present i el futur d'aquest país on ens ha tocat viure.

25 de gener, 2007

Fem saltar la crosta

Ho he de reconèixer. Feia temps que esperava aquest moment. El moment de començar a desemmascarar impostors vernissats d'aquest fals progressisme. Tenia ganes que es publiqués què cobren, quines propietats tenen i quina formació poden demostrar per justificar els extraordinaris sous que cobren els que s'auto-denominen comunistes. I estic gratament sorprès per les òsties a mansalva que li han caigut a la eco-socialista-xupi-guay.

Però això no ha fet més que començar. Des d'aquí animo a tots els periodistes a què segueixin per aquesta línia d'investigació (això ho va dir l'Acebes, oi?) i furguin més en els patrimonis, els ingressos i els hobbies dels nostres estimats i omnipresents polítics d'esquerres. De moment hem sabut que Mayol l'antisistema cobra més que el president del Govern; que Montilla el gran defensor de l'escola pública porta als seus fills al superelitista Col·legi Alemany; que en Carod passa les vacances d'estiu a les Seychelles (veure diari AVUI del 18/08/04) on segur que es troba amb centenars de treballadors de la SEAT; que en Milà el sostenible utilitza els helicòpters de la Generalitat per treure a passejar a la família; que en Clos, per no quedar-se enrera, utilitza l'helicòpter per anar d'un míting del PSC a un dinar al Bulli; que en Vendrell l'honest extorsiona als funcionaris; que l'Hereu ha estudiat a un centre tan popular entre les classes mitjes i baixes de Barcelona com és ESADE (té un Màster que costa 46.500 euros); que el conseller Baltasar ha trobat feina a la seva filla periodista a la Generalitat (el sou? 25.000 euros bruts anuals, més un altre complement de 23.000 euros més);....

I segur que hi ha molt més. Només cal gratar una mica la crosta del progressisme i de seguida supuren les contradiccions flagrants i injustificables. Jo des d'aquí, humilment, apunto alguns altres ítems a investigar per blocaires i periodistes:

* Les dietes i despeses d'en Benach durant els seus viatges oficials que coincideixen gairebé sempre amb gires del F.C Barcelona. Que n'aprenguin!

* Els hobbies d'en Jordi Miralles, coordinador general d'EUiA. Em consta que el que més li agrada (a part de mirar els extractes del banc) és navegar amb el seu veler. Gent de Castelldefels i rodalies, investigueu.

* L'entorn familiar de Joan Boada (tot és gent del PP) i les seves propietats a La Garrotxa.

* Els viatges oficials de Marina Geli als Estats Units que inclouen entrades a concerts dels Rolling Stones.

* Les dones immigrants i sense papers que netejen les cases dels nostres honorables consellers i conselleres del Govern de la Generalitat.

I així podria continuar fins que a les granotes els sortís pèl a les aixelles. Però tot és qüestió de posar-s'hi. De preguntar, d'esbrinar, de contrastar i, per suposat de publicar. Des d'aquí ofereixo aquest petit racó d'Internet per recollir, agrupar i difondre totes les informacions relatives al cinisme i la hipocresia dels nostres polítics d'esquerres.


unpaisdeconya@gmail.com

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Patrimoni dels comunistes Mayol-Saura: dues (no una no 2!!) cases al Port de la Selva, una casa a Cadaqués, un dúplex a PAsseig de Gràcia. Mayol 100.000 euros de sou, apart cobra per formar part de les comissions, en total uns 20 milions de les antigues pesetes al mes

26/1/07 6:27 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Un alt dirigent d'ICv va fer no fa gaire i fora de micro el següent comentari: "som comunistes però no tontos" (o gilipolles, les fonts no recorden ben bé l'adjectiu).

26/1/07 6:28 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

http://www.busot.ca/

Mireu l'antisistema com li agrada la roba...

26/1/07 6:36 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Felicidades por tu blog, hace tiempo que lo sigo. Sobre el tema que se plantea, creo que los que se autodenominan de socialistas o ecosocialistas se han convertido en un "slogan", en una pose, de cara al público. Tiene menos coherencia y menos credibilidad ideologica que Jaimito.

Los gobernantes antisistema viven muy bien. Se podría resumir en " haz lo que digo, no lo que hago".

28/1/07 1:21 a. m.

 
Blogger Un indígena said...

Sou uns burgesos calumniadooooors!
;-)

29/1/07 8:29 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

un tinen d'alcalde de cornellà que va ser directiu del l'español i va cedir terrenys - municipals/ expropiats - al club per fer el nou estadi...

Un tiu que va arribar al poble sense un duro i ara mou una calerada...

29/1/07 12:55 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home