Catalunya és un lloc especial. I molt em temo que a partir del novembre de 2006 encara ho serà més. Aquest és un espai per compartir impressions, informacions i sensacions sobre el present i el futur d'aquest país on ens ha tocat viure.

24 de gener, 2007

Com ser antisistema i cobrar 5.000 euros nets al mes


Abans d'entrar en matèria deixeu-me practicar una mica d'onanisme justificat. Ahir a mig matí, Un país de conya ja us avançava que Jaume Masdeu seria rellevat com a cap d'informatius de TV3. Doncs dit i fet. Entrada la tarda, un comunicat de TV3 certificava la defunció política de Masdeu víctima de l'anomenada patada cap amunt. El comunicat també deixava ben clar que les fonts d'Un país de conya són fiables al 100%.

Bé, ja està. Ja m'he eixugat i tot. Anem a coses importants i serioses. Ahir, en l'exercici de cinisme i hipocresia més gran vist mai a Catalunya, Imma Mayol va anar a la tele per proclamar-se "antisistema" i "més propera als okupes que als especuladors". Jo crec que hores d'ara els testicles d'en Cuní encara deuen estar allà terra, sota aquella taula que fa servir per fer les úniques entrevistes del món mundial en les que les preguntes són més llargues que les respostes.

Clar, que es digui antisistema algú que cobra 5.000 euros nets al mes; algú que comparteix cuscus i falafels amb el conseller de Governació i màxim responsable dels cossos policials (amb el subsegüent sou); algú que té un dúplex a Gràcia, un apartament a Port de la Selva i una casa a la Cerdanya (fora els especuladors!); algú que es mou per Barcelona en cotxe oficial; algú que cobra bastants complements per presidir diversos consells d'administració; algú que no es perd ni un sol pessebre (llegeixi's cocktail, inauguració, recepció, viatge o qualsevol altre acte que inclogui menjar selecte gratuït);... És simplement indignant. Això és riure's de la gent, dels treballadors, a la cara.

Mira Mayol... Si tu ets antisistema Bush és la Mare Teresa de Calcuta. Si tu ets antisistema Bill Gates és un hippie pollós que no té ni puta idea de negocis. Si tu ets antisistema Ezquerro hauria de ser Pilota d'Or. Si tu ets antisistema en Benach i en Montilla són llicenciats amb tres carreres i vuit màsters. Si tu ets antisistema Rajoy és un estadista de talla mundial. Si tu ets antisistema Zapatero és el tio més honest i complidor del món.

Mira Mayol... et diré què ets. Ets una aprofitada que viu del cuento des de que aquest es va inventar. Ets una cínica. Ets una hipòcrita. Ets una pija frustrada. Ets un mal exemple. Ets una aprofitada. Ets una demagoga. Ets una penques. Ets la pitjor política i la menys creïble de tot el país. Ets un zero a l'esquerra. Ets irresponsable. Ets lamentable. Ets patètica.


unpaisdeconya@gmail.com

9 Comments:

Blogger Salvador Grifell said...

Coincideixo plenament amb tu!!! És el mal de tots els hipòcrites dels d'Esquerres de Debó!!!

24/1/07 6:51 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

És increible, els del tripi, i els d'esquerres en general tenen la patent per dir totes les burrades que vulguin sense que els hi passi cap mena de comptes... si algú de CiU hagués dit una burrada així els diaris n'haguessin anat plens. Jo tb vull ser antisistema i tenir un vaixell al Port de la Selva... haurien de canviar ICV= HIPÒCRITES CATALANS I VERDS (per la obscenitat de les seves propostes).

24/1/07 7:28 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Tens raó! és gairebé tan hipòcrita com ser independentista i fer president un tio que creu que Catalunya és una comunitat autònoma més dins d'Una, Grande i Libre España... i q el seu esport preferit són els toros o q no sap parlar català, nii creu que tinguem drets històrics... es tan llarga la llista, mare de deu!

24/1/07 7:30 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Només per veure com rabieu ja val la pena tot! les dretes catalanes o espanyoles han de desapareixer!!!

24/1/07 7:31 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

5.000 euros la petarda + el sou del seu marit - fills ni cap mena de despesa (els desplaçaments van a càrrec nostre, amb l'Audi oficial)= Forrat mentre proclames el poder la clase obrera

24/1/07 7:34 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Aquests no són comunistes?? Doncs q reparteixin tota la pasta que tenen entre nosaltres, companys de la lluita proletaria!!! Xoan truca'm i et passo el número de compte, germà!

24/1/07 7:35 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

La casa a la Cerdanya ho confirmes? De la d'un alt càrrec del Departament de Medi Ambient en tinc constància, però de la de Saura-Mayol, no. I tu? Ho saps feafentment?

25/1/07 11:34 a. m.

 
Blogger Marina d'Or said...

Les meves fonts m'asseguren que les seves propietats consisteixen en: un dúplex a Gràcia, un apartament a Port de la Selva i una casa a la Cerdanya. També és cert que el dúplex i l'apartament els tinc confirmats per altres costats i aquesta casa de la Cerdanya només m'arriba per una banda. Jo crec que de deu ser veritat.

25/1/07 5:00 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Segons les males llengues heu d'afegir a la llista de bens inmobles del Xoan un vaixell amb el que se'ls ha vist per Cadaqués fent nudisme a la proa, popa o com sa digui!!

25/1/07 6:28 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home