Catalunya és un lloc especial. I molt em temo que a partir del novembre de 2006 encara ho serà més. Aquest és un espai per compartir impressions, informacions i sensacions sobre el present i el futur d'aquest país on ens ha tocat viure.

21 de març, 2007

Ui, ui, ui

Era una vegada un municipi molt i molt petit de la muntanya que es deia Alt Àneu. Era un poble on hi vivien menys de 500 persones i que comptaven amb govern molt progressista i molt d'esquerres. Era un poble amb majoria absoluta del PSC a l'Ajuntament. Resulta que el que un dia va ser alcalde i després regidor va acabar fent fortuna entre el PSC i va ser nomenat conseller d'Agricultura del Govern del seu país. Li van recomanar que deixés el seu càrrec de regidor, però es veu que li feia mandra omplir la paperassa per deixar-se perdre un càrrec. Potser fins i tot va pensar amb anteriors companys seus, com Vendrell, Balcells o l'alcalde de Manresa, Jordi Valls, qui va deixar l'alcaldia per ocupar el càrrec de conseller durant mig any!!! A més, el conseller va pensar que tampoc aniria als plens més avorrits... Vaja, que no ho va fer.

Però resulta que ara es descobreix el que UPDC apuntava ja el 29 de novembre de 2006 (vejeu l'apartat dedicat a Joaquim Llena). El conseller té interessos immobiliaris a la zona. Resulta que el seu pare és propietari d'uns terrenys pendents de reqüalificació pel seu Govern que li permetrien triplicar-ne el valor gràcies a la construcció de 48 apartaments. Caram! I resulta també que ara es comença a entendre a què responia la tossuderia de l'amic Llena quan era alcalde d'Alt Àneu per fomentar l'expansió urbanística de Baqueira-Beret. Interessant.

O sigui que el conseller en ha sortit rana. O lladre. O penques. O corrupte. Ja ho veurem. Espero amb delit com el Conseller de Medi Ambient i Habitatge (té els càrrecs ideals i la formació de periodista) posa el cas en mans de la Fiscalia perquè ho investigui. Ho dic perquè en Saura i els seus amics sempre han fet bandera de la transparència i han requerit de la investigació judicial quan hi ha hagut sospites de qualsevol afer encara que després el cas hagi quedat arxivat (com Terres Cavades, sondejos del Govern de CiU...). Faig memòria perquè a ningú li agafi un sobtat atac d'amnèsia. Ah... I a més aquesta gent té el privilegi de comptar amb un Fiscal Anticorrupció en el seu equip, que per alguna cosa deu servir. I encara una altra idea... que ho apuntin com a primer cas a investigar per la Oficina Anticorrupció. Que per alguna cosa l'han demanat.

Apa comunistes i antisistema, a treballar i a denunciar corruptes. Que se us ha girat feina.


unpaisdeconya@gmail.com

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Brillant

21/3/07 11:59 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

PSC - Partit de Sectaris Corruptes i espanyols afegiria jo... A més, us diria que quantes més coses d'aquestes surtin millor i quan abans se'n vagi a la merda el país millor... i després a les municipals que tornin a votar tripartit i sociates i aviat serem igual que Haití, República Dominicana o Cuba o qualsevol altre república bananera... Apa Salut i força!

22/3/07 10:42 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

q no roben q són per repartir-ho entre la clase obrera

22/3/07 10:43 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

I això que només porten 100 dies... Imagineu la de merda que sortirà quan canvien de govern?

22/3/07 10:44 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

A la tertúlia de la COM no n'han dit paraula. La mà de Bolaño és allargada.

22/3/07 1:00 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home