Catalunya és un lloc especial. I molt em temo que a partir del novembre de 2006 encara ho serà més. Aquest és un espai per compartir impressions, informacions i sensacions sobre el present i el futur d'aquest país on ens ha tocat viure.

26 de març, 2007

CARRETERONINA©

Problemes de credibilitat? Tens la militància decaiguda? El teu discurs ja no cola? Has perdut l'independentisme?

Prova CARRETERONINA©. El nou medicament dels Laboratoris ER et tornarà tota la vitalitat i et farà recuperar les energies i les carretades de vots que vas perdent cada dia que passa.

Empassa't CARRETERONINA© després de cada Consell Nacional i després de cada envaïment de competències i et trobaràs molt millor.


CARRETERONINA© pot provocar alguns efectes secundaris no desitjats. Pot provocar descrèdit, falta de coherència interna, fuga massiva de vots, riotes i ridícul generalitzat. Mantenir fora de l'abast de la canalla (JERC). En cas de dubte pregunteu el doctor Carretero o al farmacèutic.



unpaisdeconya@gmail.com

4 Comments:

Blogger CdeCarabassa said...

hahahaha..
Quin ridícul.
A sobre publiquen la declaració dient que CiU rebutja l'oferta abans que CiU es pronuncii. No han esperat ni 24 hores. Ho tenien preparat i els ha explotat el globus a la cara.
Quina vergonya veure uns polítics tant poc polítics!

26/3/07 6:51 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

hehehe molt bona aquesta fes un JPG !!!!

27/3/07 1:16 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

Un punt d'humor de tant en tant va bé.

28/3/07 7:08 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Brillant.

4/5/07 5:54 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home