Catalunya és un lloc especial. I molt em temo que a partir del novembre de 2006 encara ho serà més. Aquest és un espai per compartir impressions, informacions i sensacions sobre el present i el futur d'aquest país on ens ha tocat viure.

05 de desembre, 2006

Canvio màquina de perforar per vaselina




Canvio màquina de perforar per pot de vaselina. Em serà més útil. Interessats adreçeu-vos a la Conselleria de Governació. Signat: Joan Puigcercós.

El penós, lamentable, infantil i patètic espectacle de les banderes de Joan Puigcercós ha arribat a unes cotes insuperables. Com que sóc el més independentista trec la bandera espanyola de la conselleria. Com que després em renya l'amo trec també la catalana. Com que l'amo encara em renya més i sóc independentista però la menjadora ho pot tot, les torno a posar les dues. I com que sóc tonto del cagar les poso en l'ordre equivocat.

Bé amics... si això és el que pot arribar a fer el "cervell" d'ERC no vull pensar el què ens espera dels que estan per sota seu.
Però no m'agradaria ser massa dur amb en Puigcercós. Al cap i a la fi ell solet ha aconseguit tapar mediàticament la llei d'universalització dels serveis socials. El que havia de ser la notícia del dia de la gestoria Montilla (i que fa un temps es deia Catalunya) s'ha convertit en un tema periodísitcament residual.

Però el geni Puigcercós té un altre mèrit al seu favor. I és que ha obert els ulls a milers de catalans i catalanes que ja saben quin tipus de Govern ens espera: ERC la lia i el PSOE mana. A més... Després de posar un tío de Córdoba que no té estudis i no sap parlar el català al capdavant de la Generalitat... què més et fa tenir la bandera espanyola penjant de la teva conselleria? Al cap i a la fi és quelcom coherent...


Jo crec que en Puigcercós hauria d'hissar la bandera blanca. ERC és qui ha rendit la Generalitat i les institucions a l'espanyolisme.


unpaisdeconya@gmail.com

1 Comments:

Blogger Òscar said...

ERC té la pitjor cúpula de tots els temps.

6/12/06 1:10 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home