Catalunya és un lloc especial. I molt em temo que a partir del novembre de 2006 encara ho serà més. Aquest és un espai per compartir impressions, informacions i sensacions sobre el present i el futur d'aquest país on ens ha tocat viure.

13 de juny, 2007

Varats

El buc insígnia ER ha quedat atrapat en un banc de sorra. Les primeres informacions apunten que no hi ha hagut víctimes. Fonts ben informades asseguren que l'accident s'ha produït per culpa de l'obsessió de la tripulació de mantenir un rumb fix malgrat que en els últims mesos la major part de la tripulació ja havia instat als màxims responsables del vaixell a variar la ruta. De fet, aquesta pot ser la fi definitiva de l'accidentadíssima travessia de l'Esquerra, que va començar el desembre de l'any 2003 i que des de llavors ha acumulat tot tipus de problemes i incidents.

Pel què fa als danys materials s'ha pogut confirmar que han estat significatius. El motor ha quedat malmès, s'han detectat algunes vies d'aigua de les que encara no se'n sap la magnitud exacta i el casc ha quedat seriosament afectat. Tampoc han funcionat alguns dels sistemes d'alarma i d'emergència. En vistes de la situació, una part de la tripulació ha començat a organitzar-se i s'està plantejant molt seriosament amotinar-se per fer-se amb el control de la nau. En aquest sentit, els últims moviments certifiquen que difícilment la direcció podrà mantenir el control del vaixell.

El cas és que cada cop està més estesa l'opinió que els màxims responsables de comandar l'ER seran incapaços d'arreglar l'avaria, desembarrancar el vaixell i redreçar el rumb cap a aigües més tranquil·les i ràpides per assolir el seu destí final. De fet, una altra de les queixes més sentides aquests mesos és que no hi havia cap tipus d'autonomia a l'hora d'escollir les rutes, que venien totes fixades des de terra endins.

A partir d'ara caldrà esperar amb atenció quines decissions es prenen a bord de l'ER i què passa amb tota la tripulació. No es pot descartar cap tipus d'iniciativa perquè els ànims estan extraordinàriament crispats i no hi ha cap solució clara. Fins i tot hi ha qui ha apuntat la possibilitat de què hi hagi una gran desbandada general i es decideixi dinamitar o incendiar el vaixell perquè ningú se'n pugui aprofitar.


unpaisdeconya@gmail.com

9 Comments:

Blogger joliu said...

Benvolgut company,

Aprofito aquest comentari per anunciar-te que, amb una colla de blocaires que compartim
la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de Joan Carretero i Rut Carandell.

Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, crec que hem de començar per aquí.

M'agradaria que hi fessis una visita i que t'hi adhereixis si t'engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te'l publicarem al portal.

No podrem votar al congrés, però és clar que el resultat ens afectarà i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir un resultat positiu. Passa-ho.

25/4/08 10:54 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

simply stopping by to say hey

24/1/13 9:31 p. m.

 
Blogger John said...

http://lawzilla.com/blog/robert-wayne-blackburn-v-virginia-herold/

14/9/20 9:47 a. m.

 
Blogger Mariam said...

It's recommended also to check:
https://asahitechnologies.com/blog/

6/12/20 10:00 p. m.

 
Anonymous Buy Mtp Kit Online said...

Nice Post!
If you have unwanted pregnancy issue then you can buy abortion pill online an terminate your pregnancy at home...

10/8/21 1:06 p. m.

 
Blogger Event Stories said...

Excellent and neat information
@ famous Event Company in Kochi professional Event Company in Ernakulam

1/11/21 5:01 p. m.

 
Blogger John Miller said...

Thanks for sharing great content!
Physiotherapy Clinic

31/1/22 1:05 p. m.

 
Anonymous Joker123 said...

Joker123 ทำให้การเล่นเกมส์ สล็อต ออนไลน์ของท่านง่ายแล้วก็สบายเพิ่มขึ้น ไม่ต้องเสียเวล่ำเวลาเดินทาง ไม่ต้องเสียเวล่ำเวลารอคอยการฝากเงินอีกต่อไปด้วยการให้บริหารผ่านระบบอัตโนมัติ

4/10/22 1:03 p. m.

 
Anonymous Rohit said...

Ohh! Its too good post i love that your work is awesome. if you are intersted in travelling then you can must try Dubai visa services

22/11/22 7:38 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home